verkoopklaar
programma

route naar een succesvolle verkoop

Wil je je bedrijf verkopen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan is ons Verkoopklaar-programma iets voor jou. Wij helpen je om je bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Dit doen we in vier stappen:

  1. We bepalen samen met jou je ambitie en je verkoopdoel. Wat wil je bereiken met de verkoop? Wie is je ideale koper? Hoeveel wil je voor je bedrijf vragen?
  2. We optimaliseren de waarde van je bedrijf door je waardepropositie en je klantsegmenten in kaart te brengen en te versterken. Wat maakt je bedrijf uniek en waardevol? Wie zijn je klanten en wat hebben ze nodig? Hoe kun je je omzet en winst vergroten?
  3. We verlagen de risico’s voor je bedrijf door je taken, je verantwoordelijkheden en je ondernemerschap te delen met je medewerkers en je processen te stroomlijnen. Hoe kun je je bedrijf minder afhankelijk maken van jou als eigenaar? Hoe kun je je medewerkers meer betrekken en motiveren? Hoe kun je je bedrijfsvoering efficiënter en effectiever maken?
  4. We blijven het proces van verkoopklaar maken aanjagen met de juiste snelheid. We houden je op de hoogte van de voortgang, de resultaten en de actiepunten. We ondersteunen je bij de voorbereiding, de onderhandeling en de afronding van de verkoop.

 

Met ons Verkoopklaar-programma zorgen we ervoor dat je je bedrijf met een gerust hart kunt overdragen aan een geschikte koper.

kennismaken

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over onze aanpak en diensten. Samen zorgen we ervoor dat je de bakens kunt verzetten en je doelen kunt bereiken.