programma's

van strategie tot uitvoering

Naast onze diensten, die we op een planmatige manier aanbieden, hebben we ook verschillende programma’s voor ondernemers. Deze programma’s richten zich meer op het vergroten van je kennis, het verkrijgen van inspiratie en het ondersteunen van je uitvoering. Je kunt onze diensten en programma’s combineren om het beste uit je bedrijf te halen.

uitvoeringsprogramma

Maak je plannen waar

Heb je mooie plannen voor je bedrijf, maar kom je niet toe aan de implementatie? Of heb je moeite om je te concentreren op de uitvoering? Dan is ons Uitvoeringsprogramma iets voor jou. Wij gaan samen met jou en je projectteam aan de slag om je plannen in de praktijk te brengen. We houden daarbij rekening met de continuïteit van je bedrijfsprocessen, zodat je organisatie na de implementatie zelfstandig verder kan.

focusprogramma

Laat je inspireren en motiveren

Als ondernemer heb je soms behoefte aan iemand die je een duwtje in de rug geeft, een aanjager die je helpt om met je uitdagingen en vraagstukken aan de slag te gaan. In ons Focusprogramma brengen we samen met jou focus aan bij je doel en de onderwerpen waar je een stimulans voor nodig hebt. We garanderen je een resultaat, waarbij je zelf de frequentie en de duur van het programma bepaalt.

MT-programma

Houd je strategie scherp en actueel

In ons MT-programma helpen we je om je strategie, je strategisch plan en je bedrijfsontwikkeling op de agenda te houden. We organiseren heisessies, waar we met je managementteam of directie de strategie bespreken, te evalueren, bij te sturen en besluiten te nemen. En we sluiten aan bij je MT- en/of directieoverleg om je te ondersteunen en te adviseren.

verkoopklaar-programma

Bereid je bedrijf voor op een succesvolle verkoop

Wil je je bedrijf verkopen, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? Dan is ons Verkoopklaar-programma iets voor jou. Wij helpen je om je bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Dit doen we in vier stappen. 

100 dagen programma

Start succesvol in je nieuwe rol

Ben je net begonnen in een nieuwe rol als ondernemer, manager of directeur? Of sta je op het punt om een nieuwe rol aan te nemen? Tijdens de eerste 100 dagen van je nieuwe rol begeleiden we je bij de uitvoering van je stappenplan. We houden contact met je, geven je feedback, advies en ondersteuning.

ondernemerschap
programma

Leer de essentiële bouwstenen van het ondernemen

Wil je je ondernemersvaardigheden verbeteren en je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan is ons Ondernemerschapsprogramma iets voor jou. We behandelen in 5 bijeenkomsten de essentiële bouwstenen van het ondernemen.

MKB Ondernemerstafel

Deel ervaringen en leer van elkaar

Ben je een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en wil je je kennis en netwerk vergroten? Dan is de MKB Ondernemerstafel iets voor jou. Dit is een bijeenkomst waar je met een kleine groep van maximaal 8 ondernemers kunt praten over alles wat je bezighoudt als ondernemer. Je kunt je kansen en uitdagingen delen, je vragen stellen, je ideeën toetsen en feedback krijgen. 

laten we kennismaken

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over onze aanpak en diensten. Samen zorgen we ervoor dat je de bakens kunt verzetten en je doelen kunt bereiken.