impactvol & actiegericht

wat levert het jou op?

Verfijnd plan.

Een praktisch, uitvoerbaar en schaalbaar bedrijfsplan voor de toekomst. Een basis om de uitdagingen in een snel veranderende wereld met enthousiasme tegemoet te zien.

Heldere doelen.

Je weet welke richting je bedrijf op gaat en je gaat hier iedere dag vol energie mee aan de slag. De doelen zijn overzichtelijk, uitdagend en haalbaar.

Nieuwe inspiratie.

Je bent geïnspireerd, getriggerd en je staat weer op scherp. Misschien even uit je comfortzone geweest, maar nu helemaal in topvorm!

Stevig businessmodel.

De krachtige propositie en de gestroomlijnde processen zorgen voor continuïteit. Het businessmodel staat!

Super talentmagneet.

Voor jouw bedrijf willen mensen graag werkzaam zijn. Talenten werken voor je en trek je aan. Samen brengen jullie het bedrijf voortdurend naar een volgend niveau.

Krachtige propositie.

Jouw waardepropositie zorgt voor onderscheidend vermogen en jij weet de klanten verbluffend goed te overtuigen van jouw producten en diensten.

 
Onze aanpak.

De Bakenmeesters kunnen je op verschillende manieren ondersteunen bij de bedrijfsontwikkeling. Hieronder een opsomming van de meest gevraagde producten. Heb je een ander vraagstuk? Laat het ons weten. 


strategisch bedrijfsplan

Zonder bakens geen richting. Welke kant (g)roei jij op met je bedrijf?

Je ambities vertalen naar een strategie, doelen formuleren en acties concretiseren? De Bakenmeesters ondersteunen je graag met een strategisch, praktisch en schaalbaar bedrijfsplan.


ervaar stuwkracht

Hoeveel plannen verdwijnen er in je bureaula? Fantastische plannen verdienen een goede implementatie. De Bakenmeesters ondersteunen en stimuleren bij het daadwerkelijk implementeren van de plannen. Transparantie en communicatie naar de medewerkers is hierbij key!


vraag een boordmember

Alleen is maar alleen. Hoe fijn is het als De Bakenmeesters op regelmatige basis langskomen om met je te sparren en te reflecteren. Bijvoorbeeld over een specifiek vraagstuk, een nieuw businessidee, je businessmodel of gewoon om je scherp te houden met de kritische vragen die we stellen.


plan een brugsessie

Vernieuwend vergaderen? De Bakenmeesters schuiven aan bij het MT-overleg en zorgen voor een inhoudelijk sterke agenda en een verfrissende aanpak.


ga mee buitengaats

Even loskomen van de werkelijkheid en dromen over de toekomst. Tijdens een strategiedag nemen De Bakenmeesters je mee ‘het water op’ om na te denken over de toekomst van het bedrijf. Na een dag van teamdynamiek, samenwerken, verbinden, communiceren en presteren, is er zicht op de haven en wordt er als een crew samengewerkt aan vooruitgang.


laat een schouw uitvoeren

Een frisse kijk op je bedrijf? De Bakenmeesters gaan met je op pad en beschrijven hun indruk en bevindingen in een algemene bedrijfsschouw.