impactvol & actiegericht

hoe we dat doen?

We gaan gestructureerd met je aan de slag om je te helpen om de bakens te verzetten. Op basis van je wensen maken we een duidelijk en praktisch Plan van Aanpak om samen met jou en je team mee aan de slag te gaan! Ons dienstenportfolio is er op gericht om je te ondersteunen bij je uitdagingen en om je ambities waar te maken.

We bieden verschillende diensten aan om je te helpen met je propositie, organisatie, strategie en professionalisering. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten en wat ze voor je kunnen betekenen.

verandermanagement

Hoe we verandering teweeg brengen

Bij het verandertraject ligt onze focus op het doel, het gewenste resultaat en de mensen. Voor een breed draagvlak nemen we de medewerkers in de organisatie mee vanaf het begin. Middels de intake brengen we de kern van de verandering in beeld. We zoomen in op de onderwerpen die belangrijk zijn voor de verandering. Hiermee verloopt het veranderingsproces gestructureerd en overzichtelijk!


succesvolle overname

Hoe we je helpen met een succesvolle overname

We bespreken de verwachtingen van de overname met je en kijken naar de DNA-structuur van de organisatie(s). 

Waar wil je naar toe groeien? Wat wil je veranderen? Welke doelen horen daarbij? We begeleiden je in de periode voor, tijdens en na de overname. We zorgen voor een nieuwe, eigen identiteit van de organisatie en een naadloze overgang in de bedrijfsvoering.  

organisatie

Hoe we je organisatie optimaliseren

Op basis van interviews met het key-personeel van de organisatie brengen we de huidige knelpunten in kaart. We analyseren deze in het licht van de bedrijfsambitie. We formuleren een praktisch stappenplan voor de organisatie, met oog op de nieuwe structuur, de bijbehorende processen, draagvlak én meetbaarheid (KPI’s).


strategisch plan

Hoe we je helpen doelen te bereiken

We komen snel tot de kern van je bedrijf door onze werkwijze. We beoordelen de huidige situatie en gaan hierop dieper in. We (her)definiëren de missie, visie en kernwaarden, kijken naar de propositie, zoomen in op de organisatie en het verdienmodel. We streven ernaar om in 10 – 12 weken het plan te presenteren. Onze begeleiding van de implementatie van het plan is een veelgekozen vervolg van het traject.

professionaliseringsslag

Hoe we je helpen impact te maken

Na een uitgebreide intake en een analyse van het bedrijf stellen we een aantal professionaliseringspunten voor. Hiermee behoud je focus en controle over de veranderingen en zijn deze eenvoudiger uitvoerbaar en meetbaar. Deze punten voorzien we van een impactanalyse waarmee we verwachtingen in kaart brengen. In een kort en bondig stappenplan gaan we over naar de implementatie van deze stappen. We evalueren tussentijds en formuleren mogelijke aanvullende professionaliseringspunten.


propositieplan

Hoe we je helpen met een sterkere propositie

Met het propositieplan nemen we je stapsgewijs mee naar een sterkere propositie. We stellen de klant centraal en beoordelen je huidige waardepropositie. Desgewenst nemen we teamleden en/of klanten mee bij het beoordelen. We bouwen aan een passende propositie met een duidelijk actieplan. Hierdoor is het direct toepasbaar binnen je bedrijfsvoering.


Plan B Scenario

Hoe we nieuwe kansen zien

Een nieuw bedrijfsscenario dat je weer energie geeft, start met het doorgronden van de huidige situatie en de problemen in kaart te brengen. We schetsen nieuwe scenario’s en kiezen samen de meest passende. Plan B wordt bondig beschreven en een stappenplan wordt hierin meegenomen. We blijven je ondersteunen bij de verandering en evalueren periodiek met jou het nieuwe plan.

neem contact met ons op

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over onze aanpak en diensten. Samen zorgen we ervoor dat je de bakens gaat verzetten en je doelen kunt bereiken.