samenwerken aan jouw bedrijf?

leer ons kennen

Van oudsher is de ‘bakenmeester’ een nautisch ambacht. De bakenmeester was verantwoordelijk voor een deel van de rivier en hield het tij in de gaten. Het was zijn taak om tijdig de bakens te verzetten zodat de scheepvaart ongehinderd door kon varen.

Een prachtige metafoor voor onze werkzaamheden: wij kijken met de ondernemers mee naar de bedrijfskoers en richten ons op de strategische bedrijfsontwikkeling van ondernemingen en organisaties om daarmee de ‘bedrijfsbakens’ te beoordelen op hun positie.

Karin Langhout-Elzinga en Erik Pel zijn de eigenaren van De Bakenmeesters. Karin en Erik kennen het bedrijfsleven als geen ander. Hun jarenlange ervaring in directie- en managementfuncties is gebundeld in De Bakenmeesters. Ze ondersteunen en stimuleren ondernemers en bedrijven bij de realisatie van hun plannen zodat zij succesvol kunnen ondernemen en groeien.

Onze aanpak is altijd verfrissend, soms provocatief, maar bovenal functioneel.

over karin

Karin heeft ruime ervaring in het MKB op het gebied van strategie en beleid, management, processen, HR, marketing en kwaliteit, Arbo & milieu. Als voormalig directeur van een familiebedrijf in de industriële sector weet ze precies hoe de interne en externe krachten op een bedrijf van invloed kunnen zijn op de bedrijfsvoering.

over erik

Erik is opgegroeid met de planmatigheid van strategische bedrijfsontwikkeling bij een multinational. In verschillende commerciële directiefuncties heeft hij daar ruime ervaring
opgedaan op het gebied van de externe kant zoals strategie, organisatie, de klant, de markt, internationalisering, businessmodellen, verkoopstrategie en -kanalen en marketing.


ambacht als metafoor

Van oudsher is de ‘bakenmeester’ een nautisch ambacht. De bakenmeester was verantwoordelijk voor een deel van de rivier en hield het tij in de gaten. Het was zijn taak om tijdig de bakens te verzetten zodat de scheepvaart ongehinderd door kon varen. Een prachtige metafoor voor onze werkzaamheden: wij kijken met de ondernemers mee naar de bedrijfskoers en richten ons op de strategische bedrijfsontwikkeling van ondernemingen en organisaties om daarmee de ‘bedrijfsbakens’ te beoordelen op hun positie.

wat klanten vinden