mkb-ondernemerstafel

ervaringen delen en van elkaar leren

Ben je een ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (MKB) en wil je je kennis en netwerk vergroten? Dan is de MKB Ondernemerstafel iets voor jou. Dit is een bijeenkomst waar je met een kleine groep van maximaal 8 ondernemers kunt praten over alles wat je bezighoudt als ondernemer. 

Je kunt je kansen en uitdagingen delen, je vragen stellen, je ideeën toetsen en feedback krijgen. Het thema van de MKB Ondernemerstafel is veerkrachtig ondernemerschap. Hoe kun je je aanpassen aan veranderingen, hoe kun je omgaan met tegenslagen, hoe kun je jezelf en je bedrijf blijven ontwikkelen?

De MKB Ondernemerstafel wordt begeleid door een ervaren ondernemerscoach, die je tips en advies geeft. Je leert niet alleen van de coach, maar ook van de andere ondernemers aan tafel. Je doet nieuwe inzichten op, je bouwt een sterker netwerk op en je ontdekt mogelijkheden voor samenwerkingen om je uitdagingen aan te gaan.

De MKB Ondernemerstafel wordt op aanvraag georganiseerd. Je kunt je individueel of als groep aanmelden. De datum en de locatie van de bijeenkomst wordt in overleg bepaald. Het tafelgesprek duurt ca. 2 uren. 

Heb je interesse in de MKB Ondernemerstafel? Stuur dan een e-mail naar info@debakenmeesters.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je meer informatie te geven.