MKB Ondernemers College

ondernemen met impact

Modern ondernemerschap

In de snel veranderende wereld van vandaag is stilstaan geen optie. Als moderne ondernemer moet je voortdurend in beweging zijn, klaar om de nieuwste economische ontwikkelingen, wetgeving en technologische innovaties te omarmen. Ben je een pionier van het huidige ondernemerslandschap, of leef je nog in het verleden?

Het MKB Ondernemers College biedt een uniek programma, speciaal ontworpen voor de drukke ondernemer. Het zorgt niet alleen kennisverrijking maar ook persoonlijke groei. Stap in een wereld vol inspiratie en vooruitstrevende ideeën.

 
Leergang – Eigentijds ondernemen

Vier interactieve bijeenkomsten van elk drie uur dompelen je onder in de essentiële thema’s van het hedendaagse ondernemen. Onder begeleiding van vooraanstaande professionals en door ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde ondernemers, verrijk je jezelf met nieuwe inzichten en bouw je aan een netwerk dat net zo waardevol is als de kennis die je opdoet. Praktijkvoorbeelden die spreken, verhalen die inspireren en kennis die je direct kunt toepassen: het MKB Ondernemers College is uw sleutel tot een toekomstbestendige onderneming.

Specifiek ontwikkeld voor ondernemers, directeuren en managers, is dit college een exclusieve kans om te groeien in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Voorafgaand aan elke sessie ontvangt u gerichte vragen om u voor te bereiden en om u een voorproefje te geven van wat komen gaat.

 
Programma
  • Bijeenkomst 1 – Wendbaar ondernemen
  • Bijeenkomst 2 – Werkvloerdynamics
  • Bijeenkomst 3 – Nieuwe economie
  • Bijeenkomst 4 – Moderne marketing
 
Data dinsdagavonden

21 mei 2024, 4 juni 2024, 18 juni 2024 en 2 juli 2024

 
Programmatijden

17.30 uur ontvangst met lichte maaltijd

18.00 uur aanvang programma

21.00 uur einde programma

 
Locatie 

Oosterstate, Oostergrachtswal 47, 8921 AB Leeuwarden

brochure & informatie

Wil je de brochure aanvragen of wil je meer informatie over het MKB Ondernemers College? Neem dan contact op met Karin Langhout. Zij vertelt je graag meer.

Je kunt haar bereiken via de e-mail karin@debakenmeesters.nl of door te bellen naar 058 – 7620 767.

aanmelden

Meld je hier aan voor het MKB Ondernemers College.