welke bakens
ga jij verzetten?

welke uitdagingen herken jij?

Onduidelijke koers.

Je gaat wel een richting op maar zonder duidelijk plan. De dagen vliegen voorbij. Wat is de volgende stap voor jouw bedrijf?

De basis op orde.

Je werkt iedere dag knetterhard, maar je weet ook dat er nog veel te doen is. Je hebt het gevoel dat er zaken blijven liggen. Aan het einde van de dag heb je tijd te kort. Met andere woorden: de basis moet op orde.

Groei.

Het gaat je voor de wind; de omvang van je bedrijf wordt groter, omzet stijgt en het aantal collega’s neemt toe. Hoe organiseer je die groei en hoe neem je de medewerkers hierin mee?

Je bent in je bedrijf aan het werk.

De drijvende kracht, de olie in het bedrijf. Dat is wie je bent. Maar draait de organisatie ook zonder jou? Creëer rust en werk aan je bedrijf.

Hoe komt het later?

Hoe vaak sta je stil bij de toekomst? Jij bent de motor achter het bedrijf, maar wie is dat in de toekomst? Wat is de echte waarde van je bedrijf? Hoe zorg je dat het bedrijf overdraagbaar is.

Welke uitdagingen je ook hebt, De Bakenmeesters gaan ze graag met je aan! Op een voorwaarde: we leveren je toegevoegde waarde zoals:


verfrissende inzichten

Met frisse energie aan de slag gaan om je bedrijf naar een hoger plan te tillen. Je hele bedrijf is in kaart gebracht, samen met een heldere visie voor de toekomst en een praktische aanpak om je missie te volbrengen. Hoe lekker is dat?!

meesterlijke focus

Scherpe doelen stellen vanuit je visie, missie en kernwaarden zodat je koers kunt houden. Klaar voor implementatie. Zo kun je efficiënt aan je bedrijf werken en groeien.


superieure kracht

Je voelt je heerlijk! Je hebt er zin in! Je pakt de regie, jij regelt de dag (niet andersom) en met iedereen in de juiste positie om de doelen te bereiken. Die kracht straal je uit naar iedereen; je medewerkers, je klanten en ook privé.

ontspanning

Alles onder controle. Dat geeft rust. Je bent gericht aan het werk en het geeft je de mogelijkheid om te doen waar je blij van wordt. Er ontstaat weer ruimte om boeiend te ondernemen!

hoe pakken we dit aan?

We maken kennis onder het genot van een kopje koffie. Tijdens deze afspraak brengen we jouw vraag in kaart. Afhankelijk van jouw wensen, bekijken we op welke wijze De Bakenmeesters toegevoegde waarde kunnen leveren. Dat is voor iedereen en elk bedrijf anders. We werken bijvoorbeeld graag met je aan een schaalbaar (bedrijfs-)plan en  begeleiden eveneens de implementatie van de plannen.  We zijn er ook voor je als wilt klankborden of een bondige bedrijfsschouw wilt laten uitvoeren.

Bekijk hier Onze Aanpak