groeistrategie


strategisch groeiconcept

Groeien in omzet kan op verschillende manieren: professionaliseringsslag maken, overname van een bedrijf, nieuwe markten bedienen of juist door het nemen van afscheid van producten en diensten. Welke richting past het beste bij je bedrijf en bij je organisatie? Met een strategisch groeiconcept analyseren we de mogelijkheden, benoemen we de gewenste groeivoorwaarden en ontwerpen een praktisch meerjarenplan (met doelen én acties).

strategisch organisatieconcept

 

Groeiende organisaties vergeten vaak de organisatie zodanig in te richten dat ze de groei daadwerkelijk aan kunnen. Veelal zien wordt de nieuwe omzet op de oude manier georganiseerd met als gevolg een inefficiënte organisatie, onbegrip en negativiteit en werk-van-het-werk. Met het strategisch organisatieconcept beoordelen we de processen en posities en richten we de organisatie in passend bij de groei.


business review

Focus je op groei of groei je door focus? Verkeerde focus zorgt veelal voor onrust, verkeerde drukte en uitgeblust raken. Voornamelijk bedrijven die snel gegroeid zijn ervaren deze groeipijn. Met een business review brengen we op een praktische manier in kaart welke focus noodzakelijk is en welke voordelen dit voor de organisatie oplevert.

hoe pakken we dit aan?

We maken kennis onder het genot van een kopje koffie. Tijdens deze afspraak brengen we jouw vraag in kaart. Afhankelijk van jouw wensen, bekijken we op welke wijze De Bakenmeesters toegevoegde waarde kunnen leveren. Dat is voor iedereen en elk bedrijf anders. Wij begeleiden ondernemers die willen (door-)groeien met hun bedrijf. In alle gevallen creëren we tijd, maken een actieplan en richten de organisatie zodanig in dat de groei wordt gefaciliteerd. Maar het meest belangrijke is dat de groei rendeert en zorgt voor rust en duidelijkheid!

Wil jij ook (door-)groeien met je bedrijf of juist grip krijgen omdat je bedrijf snel gegroeid is?