bedrijfsopvolging


verkoop-klaar concept

Wat is je doel van het verkoop-klaar maken? De hoogste waarde realiseren of een geplaveid pad voor de opvolger maken? In beide gevallen is de gemene deler om hier op tijd mee te beginnen. Met het definiëren van het doel stippelen we de route uit naar het gewenste resultaat zodat verwachtingen uitkomen!

100 dagen-plan

 

De eerste 100 dagen zijn cruciaal als nieuwe directie! In deze periode verandert er veel; voor jezelf als ondernemer als ook voor de organisatie. Je rol, verwachtingen en processen worden aangepast aan de nieuwe situatie. Je wilt oog hebben voor alles en iedereen en tegelijkertijd laten zien dat jij het op jouw manier doet. Met het 100 dagen plan brengen we focus en prioriteiten aan in deze cruciale fase voor jou als ondernemer.

hoe pakken we dit aan?

We maken kennis onder het genot van een kopje koffie. Tijdens deze afspraak brengen we jouw vraag in kaart. Afhankelijk van jouw wensen, bekijken we op welke wijze De Bakenmeesters toegevoegde waarde kunnen leveren. Dat is voor iedereen en elk bedrijf anders. Het stokje overdragen klinkt eenvoudig, maar dit proces gaat verder dan de opvolger inwerken of op de directiestoel gaan zitten. Het heeft impact op de gehele organisatie; de processen én de medewerkers. 

Wil jij ook gecontroleerd aan de slag met de processen rondom de bedrijfsopvolging?