bedrijfsopvolging

succesvolle bedrijfopvolging

Bedrijfsopvolging is een belangrijke stap in de levenscyclus van elke onderneming. Het zorgt voor continuïteit, groei en innovatie. Het is ook een uitdaging die veel planning en strategie vereist. Of je nu het stokje overdraagt of krijgt het juist in handen krijgt, het is een verandering die invloed heeft op de toekomstperspectief en de nieuwe rollen en dynamiek in de organisatie. Belangrijk hierbij is vooral de inrichting van de toekomst voor zowel de nieuwe als de oude directie.


waarde van jouw bedrijf

Jij bent de motor achter het bedrijf, maar wie is dat in de toekomst? Hoe vaak sta je stil bij de toekomst? Ga je voor continuïteit of voor de hoogste waarde? Of voor beide? Wat is de echte waarde van je bedrijf? Hoe zorg je dat het bedrijf overdraagbaar wordt? De tijd breekt aan om na te denken over het verkoopklaar maken van je onderneming.

Afbeelding 7
klok3

bedrijfsopvolger

Of je nu familielid bent, een werknemer binnen het bedrijf bent met ambitie of dat je je ondernemersdroom najaagt, ondernemer zijn brengt taken en verantwoordelijkheden met zich mee. Belangrijk is om te bedenken welke rol je neemt, welke stappen je moet zetten, hoe je de plannen communiceert en hoe je de verkoop op peil houdt. De eerste 100 dagen als ondernemer zijn cruciaal, dus de voorbereiding is essentieel!

kennismaken

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kijken er naar uit om je te ontmoeten.