bedrijfsfundering

het maximale uit je bedrijf halen

Wil je je bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan heb je een sterk fundament nodig, met optimale bedrijfsprocessen en een unieke waardepropositie. Bij De Bakenmeesters helpen we je om de basis van je bedrijf snel, praktisch en duidelijk op orde te krijgen. Zo kun je je bedrijf klaarstomen voor de volgende fase. Als je een van onderstaande uitdagingen herkent, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

juiste beslissingen nemen

Je vindt het moeilijk om beslissingen te nemen voor je bedrijf. Je hebt geen duidelijk plan en je stelt dingen uit. Hoe bepaal je je doel en je strategie? Hoe maak je keuzes die passen bij je visie en je waarden? Wij helpen je om je propositie te versterken en je besluitvaardigheid te vergroten.

besluiten nemen
grip

groei organiseren

Je hebt de controle over je bedrijf verloren. Je bedrijf groeit, maar je organisatie groeit niet mee. Hoe organiseer je je bedrijfsgroei en hoe betrek je je medewerkers? Hoe zorg je dat je weer plezier hebt in je werk? Wij helpen je om je organisatie te laten meegroeien en aan te passen aan de fase van je bedrijf.


structuur creëren

Je hebt te weinig tijd en te veel stress. Je werkt hard, maar je hebt het gevoel dat je niet alles gedaan krijgt. Je hebt geen overzicht en geen rust. Hoe breng je structuur en balans in je werk? Hoe creëer je meer tijd voor jezelf en je klanten? Wij helpen je om je basis op orde te brengen en meer rust te creëren.

tijd
ondernemen

ondernemerschap vergroten

Je loopt achter de feiten aan. Je klanten verwachten steeds meer van je, maar je organisatie kan het niet bijbenen. Hoe blijf je voldoen aan de klantverwachtingen? Hoe vergroot je de zelfstandigheid en het ondernemerschap in je organisatie? Wij helpen je om je organisatie te innoveren en te stimuleren.

kennismaken

Laten we kennis maken onder het genot van een kopje koffie. We zijn benieuwd naar jouw uitdagingen en bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen.