100-dagen programma

start succesvol in je nieuwe rol

Ben je net begonnen in een nieuwe rol als ondernemer, manager of directeur? Of sta je op het punt om een nieuwe rol aan te nemen? Dan is ons 100-dagen programma iets voor jou. Wij helpen je om in de eerste 100 dagen van je nieuwe rol je droom en ambitie te realiseren. Dit doen we in drie stappen:

  • We brengen samen met jou je droom en ambitie in kaart. Wat wil je bereiken met je nieuwe rol? Wat zijn je sterke punten en je uitdagingen? Wat zijn de kansen en bedreigingen voor je bedrijf?
  • We analyseren de mogelijkheden van je bedrijf. Hoe staat je bedrijf ervoor? Wat zijn de doelen en de strategie van je bedrijf? Moet je een verandertraject in? Wie zijn je klanten, je medewerkers en je stakeholders?
  • We maken een plan met een tijdlijn om je route in kaart te brengen. Welke acties moet je ondernemen om je droom en ambitie waar te maken? Hoe ga je je communiceren, je voortgang meten en je resultaten evalueren? Hoe ga je je medewerkers meekrijgen in je plannen en veranderingen? Hoe ga je de verwachtingen van jezelf en anderen managen?

 

Tijdens de eerste 100 dagen van je nieuwe rol begeleiden we je bij de uitvoering van je organisatieplan. We houden contact met je, geven je feedback, advies en ondersteuning. We zorgen ervoor dat je je nieuwe rol met vertrouwen en succes kunt vervullen.

Met ons 100-dagen programma zorgen we ervoor dat je een vliegende start maakt in je nieuwe rol.

kennismaken

Laten we kennis maken onder het genot van een kopje koffie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat we voor je kunnen betekenen in je nieuwe rol.